Over Hanze Legal

Het juristenkantoor (advocatenkantoor van 2008-2019) en Juridisch Opleidingsinstituut Hanze Legal verzorgt voor zorginstellingen en overheden rechtsbijstand, advies, opleidingsdagen, cursussen en (individuele) trainingen op het hoogste niveau.

Met praktische juridische, wetenschappelijke en onderwijskundige ervaring biedt Hanze Legal net even dat beetje extra. Hanze Legal richt zich in het bijzonder op het gezondheidsrecht en het bestuursrecht in ruime zin. Onder die twee hoofdrichtingen vallen onder andere het: het ruimtelijk bestuursrecht/ milieurecht, omgevingsrecht, civiele gezondheidsrecht, publieke gezondheidsrecht, tuchtrecht en strafrecht.

– Hanze Legal is een in het Centraal Register voor Kortdurend Beroepsonderwijs (CRKBO) van het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) geregistreerd opleidingsinstituut.

– Hanze Legal is in 2012 als juridisch opleidingsinstituut geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (Kwaliteitsregister V&V).

– Hanze Legal heeft een samenwerkingsverband met Plas|Bossinade advocaten N.V. (www.plasbossinade.nl).

 

Juridische opleidingen zijn verzorgd aan onder meer:

Ambulancezorg Nederland (AZN), Academie voor Ambulancezorg, Nederlandse Vereniging van Medisch Managers Ambulancezorg (NVMMA), Verplegenden & Verzorgenden Nederland (V&VN), Stichting Bestuursrecht Noord Nederland (SBNN), Regionale Ambulancevoorzieningen (RAV-en), Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), Beroepsopleiding advocaten – CPO van de Radbouduniversiteit Nijmegen en Dialogue B.V.

Neem voor meer informatie contact op met:

– mr. R.J.B. Caderius van Veen (LLM, BA), jurist, tolk/vertaler en docent

https://nl.linkedin.com/in/rjbcaderiusvanveen/nl